Booking

Rune Bakkelund


Med sin lune humor og egne låter, kan Rune opptre både med et fullt band og akustisk. Han er svært allsidig og har et bredt repertoar. Rune er tilgjengelig for både private og offentlige arrangementer, og kan spille på festivaler, puber, bursdager, bryllup og begravelser.

Vidar og Rune


Vidar Sundbakken og Rune Bakkelund er en duo som startet opp i 2022. Med et repertoar av mange kjente og kjære låter, skaper de en feststemning og inviterer til allsang. I tillegg til musikken, byr de også på flere underholdende historier. Vidar og Rune opptrer for ulike lag og foreninger, og er tilgjengelige for både offentlige og private arrangementer. Enten det er som trubadurer på puber eller som underholdning i bursdager og bryllup, leverer de en minneverdig opplevelse.

Runes sang, gitar og platesnurr


"Runes sang, gitar og platesnurr" er en unik blanding av trubadur og DJ-opplevelse. Rune Bakkelund spiller gitar, synger og mellom låtene spiller han musikk fra PC-en. Hans repertoar inkluderer blant annet sanger fra artister som De Derre, Neil Diamond, Bon Jovi, Vazelina Bilopphøggers og mange flere.

På hvert bord legges det ut QR-koder som gjestene kan bruke for å ønske seg låter. "Runes sang, gitar og platesnurr" passer perfekt for puber, bursdager og bryllup, enten det er private eller offentlige arrangementer.

Ninz & Rune


Nina Martinsen og Rune Bakkelund har vært en duo siden 2017. På deres varierte repertoar finner man blant annet låter av Amy Winehouse, Postgirobygget, Unge Ferrari, Trond Viggo Torgersen, samt noen av deres egne komposisjoner! Med forskjellige musikalske uttrykk evner de å begeistre publikum. Ninz & Rune er tilgjengelige for både offentlige og private arrangementer, og kan opptre på puber, bryllup og bursdager.

Deres musikalske talent og mangfoldige låtvalg sørger for en underholdende opplevelse som treffer ulike smaker og preferanser.